0

kylie jenner hairextentions belami hair 150Naast dat de Kardashian clan al jaren een camera op hun neus heeft, zijn de dames ook dol op ondernemen. Nu dat hun halfzusje Kendall geld verdient op de catwalk, kan de jongere Kylie Jenner niet achterblijven en sloot een fijne deal om haar bankrekening te spekken.

De brunette, die niet vies is van een lipspuitje of twee, volgt nu in de voetsporen van haar oudere zussen met een eigen beautylijn. Wat Kylie op de markt gaat brengen? Hairextentions! “Kylie Hair Kouture coming soon…sooo excited follow @bellamihair for more details!“, aldus Kylie.

Het is niet geheel een verrassing dat ze hairextentions gaat maken want de tiener is dol op het veranderen van haar kapsel. Het ene moment heeft ze een lange boblijn met blauwe punten en vervolgens superlange donkere lokken.

Het is nog niet bekend wanneer de producten op de markt komen, hoe ze eruit gaan zien én of de extentions in Nederland te krijgen zullen zijn. Zodra we meer informatie hebben over de samenwerking, dan hoor je weer van ons!

  • Kylie Hair Kouture
    "Kylie Hair Kouture coming soon...sooo excited follow @bellamihair for more details!"
  • when your weave blows in the wind
    "when your weave blows in the wind"
  • u can finally put your weave up in a bun
    "u can finally put your weave up in a bun"

www.instagram.com/kyliejenner

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties