0

Heidi Klum walks the runway at the Victoria's Secret Fashion show in New YorkAls de échte zakenvrouw die Heidi Klum is, kon natuurlijk niet stil blijven zitten. Na het ontwerpen van een schoenen-, sieraden- en kinderkledinglijn (alles wat Heidi aanraakt verandert in goud) focust zij zich nu op sexy lingerie.

De voormalige Victoria’s Secret Angel gaat collega model Elle Macpherson vervangen als verantwoordelijke voor de lingerielijnen van het Australische merk Bendon. Ze denken bij Bendon dat de verkoop gegarandeerd verdubbeld wordt want Heidi is erg innovatief. “Mensen denken altijd dat alles al bestaat. Maar dat is niet waar, er is altijd wel iets nieuws. Ik heb een kleine hamster in mijn hersenen, die continu aan het rennen is,” aldus het model.

Heidi heeft dankzij haar modellencarrière natuurlijk flink wat ervaring opgedaan en weet ze waar ze op moet letten. De afgelopen 20 jaar heeft ze heel wat lingerie voorbij zien komen want soms moest ze wel 15 verschillende bh’s per dag aantrekken. De lingerielijn zal in januari 2015 worden gelanceerd en de prijzen variëren van 19,- tot 78,-.

  • Heidi Klum walks the runway at the Victoria's Secret Fashion show in New York
    Heidi op de catwalk voor Victoria's Secret in 2009

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties