0

Gwen StefaniZe heeft een succesvolle zangcarrière, meerdere kledinglijnen én een derde kindje op komst, maar zelfs dat is voor Gwen Stefani geen reden om het even rustig aan te doen. Sterker nog, de hoogblonde zangeres lanceert nu gewoon nog een kledinglijn genaamd Design With Purpose.

En dat deed ze samen met de oprichter van onder andere Seven For All Mankind en Citizens of Humanity Michael Glasser, dus je zou zeggen dat de collectie een aardig denim tintje zou hebben. Maar niets is minder waar, Gwen en haar nieuwe partner in crime kiezen er juist voor om in de lijn totaal geen spijkerstof te gebruiken, maar te kiezen voor andere printjes en materialen.

Naast dat de broek een grote rol speelt binnen de collectie, vind je er ook tanktops, blousjes, een motorcycle giletje, een jurkje en een jumpsuit. Het had trouwens niet veel gescheeld of de lijn had juist wél om denim gedraaid, maar een inkoper hield het fashion couple tegen. “A buyer from Neiman Marcus came up to me and said: ‘If you show me another five-pocket jean, I’m going to punch you’. So I thought: ‘Do I really want to show a new jeans line? I don’t think so”, aldus Michael Glasser.

De collectie bevat achttien items en is heel betaalbaar met prijzen van ongeveer 80 tot 130 dollar.

Gwen Stefani

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties