0

Celebrity Tweets 28 02Al jaren is Gisele één van de best betaalde modellen. De Braziliaanse schone, oorspronkelijk van Duitse afkomst, wilde in eerste instantie helemaal geen model worden. Haar droom was om in het Braziliaanse volleybalteam te komen, maar haar toekomst liep anders dan verwacht.

Nu is ze één van de best betaalde modellen. Na merken als Chanel, H&M en Victoria Secret voegt ze ook Balenciaga toe aan haar lijst. Na het zien van haar CV is het niet het merk dat ons blij verrast, maar wél het feit dat ze weer terug is op de catwalk. Gisele loopt al jaren niet meer en heeft ongeveer met ieder groot modehuis samengewerkt. Maar na de runway voor een tijd te hebben verlaten is ze nu weer terug op de catwalk, voor Balenciaga.

Balenciaga presenteerde haar herfstcollectie in Parijs. Dit is de derde lijn van Alexander Wang voor het modehuis. Wang staat bekend om zijn ‘knits’, dit zijn dan ook de stukken die vooral de aandacht trokken tijdens de show. Van crop tops tot gestreepte stuks. Ook Gisele had een ‘knit’ aan en het stond haar fantastisch!

Gisele Bundchen: 'Backstage @Balenciaga #Paris #Alexanderwang'

Gisele Bündchen: ‘Backstage @Balenciaga #Paris #Alexanderwang’

Gisele Bundchen: 'Bon jour ! Arriving at the show! #earlymorning ud83dude0eud83dudc84Bom dia! Chegando  no desfile #supercedo'

Gisele Bündchen: ‘Bon jour ! Arriving at the show! #earlymorning Bom dia! Chegando no desfile #supercedo’

Gisele tijdens de show van Balenciaga

Gisele Bündchen tijdens de show van Balenciaga

www.instagram.com/giseleofficial

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties