0

dyanne teken 150De Hartstichting is weer een ambassadeur rijker. Fashion ondernemer en presentatrice Dyanne Beekman gaat zich inzetten voor het vrouwenhart. Zij wil graag iets betekenen voor vrouwen met hart-en vaatziekten.

In samenwerking met Etos heeft Dyanne 4 leuke artikelen ontworpen: een bidon, een hoelahoep, een grote hamamdoek en een mooie sjaal. Deze artikelen zijn vanaf 15 september t/m 12 oktober verkrijgbaar bij Etos en een deel van de opbrengsten zijn bestemd voor onderzoek naar hart-en vaatziekten.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Dyanne in actie komt voor de stichting. Vorig jaar heeft ze zich ook ingezet tijdens de Dress Red Day actie. “Dat hart- en vaatziekten bij vrouwen wereldwijd doodsoorzaak nummer één zijn, daar ben ik enorm van geschrokken. Ik verbind daarom graag mijn naam aan de Hartstichting. Zoveel mogelijk vrouwen moeten over de risico’s horen” aldus Dyanne.

Dress Red Day was vorig jaar een groot succes. Ook dit jaar hoopt Dyanne en de Hartstichting dat veel mensen in actie zullen komen. Op zaterdag 27 september is weer Dress Red Day: draag rood om in actie te komen en aandacht te vragen voor hart-en vaatziekten. Doe je ook mee?

Bekijk hieronder de foto’s van de verschillende items die Dyanne ontwierp voor de Hartstichting.

  • dyanne tekenmoment
    Het tekenmomentje van Dyanne Beekman
  • OS9C3265
  • OS9C3229
  • OS9C3125
    Hoelahoop, hamam handdoek en sjaal

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties