0

doutzen mercedes-benz berlin fashion week 2015 640Doutzen Kroes is niet iemand die erop los leeft maar eerder iemand die bewuste keuzes maakt. Het topmodel eet zo gezond mogelijk, stapt liever op de fiets dan in de auto en laat niet onnodig de kraan openstaan.

Daarom is het niet zo heel gek dat Doutzen nu het gezicht is van de Hybrid by Nature campagne van Mercedes-Benz. Er werd een video geschoten om de hybride auto’s van het merk te promoten en Doutzen speelt hierin de hoofdrol. Het topmodel, die een pony heeft in het spotje, vliegt in de lucht en danst en poseert in en op een Mercedes auto. Carlyne Cerf de Dudzeele nam de styling van de vrolijke campagne voor haar rekening.

Mercedes-Benz is de hoofdsponsor van de modeweek in Berlijn, die plaatsvindt van 7 tot en met 10 juli, en de campagne met Doutzen zal daar natuurlijk veelvuldig getoond gaan worden. Doutzen zelf zal twee dagen bij het evenement aanwezig zijn. “Ik hoop dat ik de kans krijg om een leuke show te zien”, aldus Doutzen tegen Bild.

Bekijk de campagnevideo met Doutzen hieronder!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties