0

fashion police 2014Het is nogal een rommeltje geweest bij het E! programma Fashion Police sinds het overlijden van co-host Joan Rivers vorig jaar. Brad Goreski nam de plaats in van George Kotsiopoulos en Kathy Griffin verving Joan. Halverwege het nieuwe seizoen stapten zowel Kathy als host Kelly Osbourne op na een racistische opmerking van host Giuliana Rancic.

Voor komend najaar staat een nieuw seizoen van Fashion Police op de planning maar zonder een goede vervanger van Joan Rivers, zal de show natuurlijk nooit zo leuk worden als dat het was. Nu is bekendgemaakt dat Joan’s dochter Melissa Rivers de rol van haar moeder gaat overnemen. Melissa werkte al mee aan de show, hetzij achter de schermen: zij is de executive producer van het programma sinds het begon in 2010.

Brad Goreski en Giuliana Rancic zullen naast Melissa te zien zijn in het programma. Of er nog een vervanging wordt gezocht van Kelly Osbourne, is nog niet bekend. De eerste uitzending van het nieuwe seizoen zal op 31 augustus in de VS op tv verschijnen.

  • Melissa Rivers en haar moeder en zoon
    Melissa Rivers rechts met haar moeder en zoon
  • Het oude team van Fashion Police
    Het oude team van Fashion Police

(Beeld: www.instagram.com/joanrivers)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties