0

DKNYSpring11Er gingen al een tijdje geruchten rond over wie er aan de slag zou gaan als creative director bij het all American label DKNY. De kogel is door de kerk, het is bekend gemaakt en het is níet Prabal Gurung over wie één van de meest hardnekkige roddels de ronde deden.

In plaats daarvan gaat het merk voor een urban duo die samen als creative director zullen optreden. Gefeliciteerd Doa-Yi Chow en Maxwell Osborne! Het duo is de designer achter het opkomende label Public School en hun roots zijn net zo New Yorks als die van Donna Karen. Dat maakte de keuze vast een stuk makkelijker: “I can’t think of designers who represent authentic New York in a better way, they are born and raised New Yorkers“, aldus de DKNY CEO.

Deze september, tijdens New York fashion week, zullen we de eerste DKNY collectie kunnen bewonderen onder leiding van de nieuwe designers. Dan zal er alleen vrouwenkleding van hun hand op de catwalk verschijnen, later zullen de heren ook de mannencollectie van DKNY oppakken.

  • DKNYSpring11-1

(Beeld: www.dkny.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties