0

Balmain After Show Party at the Crazy HorseAls model zijnde, reis je over de hele wereld. Een show in Parijs, een shoot in Beijing, aanwezig zijn bij een persmomentje in Kaapstad, de catwalk over in New York… Het hoort er allemaal bij.

Je kunt je dus wel voorstellen dat ze hun huis niet zoveel zien; een veilige thuishaven is er vaak niet bij voor een model. Toch heeft de 21-jarige Karlie Kloss er nu voor gekozen om de hotels waar ze meestal verbleef vaarwel te zeggen en een eerste eigen huis te kopen.

Haar oog is vorig jaar gevallen op een huis in Manhattan (New York) en met haar bankrekening was het natuurlijk geen enkel probleem om het te kopen. ”I’ve worked really hard to be in this position”, vertelt Karlie in de maarteditie van Vogue, waar ze een boekje opent over haar stulpje. ”As models, we’re dressed in everyone else’s designs, but this is my space. It’s definitely been an opportunity for me to learn who I am”, legt het Victoria’s Secret model uit.

Volgens Karlie is ze uit haar ‘comfortzone’ tijdens fotoshoots en heeft ze er daarom voor gekozen om zich nauw te betrekken bij de inrichting van haar huis. Ze heeft dan wel de hulp van een dure interieur designer ingeroepen, maar naar eigen zeggen in haar inrichting helemaal haar ding. ”I wanted to mix and match the same way I do with fashion – wearing, say, a beautiful Saint Laurent tailored blazer with an H&M T-shirt.

Ben jij benieuwd naar een sneak peek van haar eerste huis in The Big Apple? Kijk dan hier.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties