0

150Het is bijna ieders meisjesdroom om model te worden en op elke catwalk iedereen te betoveren in de mooiste designerkledingstukken. Het overkwam de 19-jarige Gigi Hadid, die vorig jaar als een speer ging met haar modellencarrière.

Vorige week kon je haar nog spotten in de nieuwe campagne van Guess én nu had de half Nederlandse ook weer goed nieuws te melden op haar instagram. Gigi postte namelijk een kiekje van een preview van de shoot die ze met zeer bekend make-up merk Maybelline had. Gigi was door het dolle heen en maakte het grote nieuws bekend dat ze hét gezicht mag zijn van het make-up merk.

Voor de jaarwisseling kreeg Gigi van haar modellenbureau IMG Models een bijzonder cadeautje, waarin het contract van Maybelline inzat. Het model dat pas begonnen is, kan haar geluk niet op en stapte het nieuwe jaar in vol blijdschap. Ze liep de show van Chanel, poseerde voor de Pirelli kalender en is het gezicht van de Guess S/S 2015 campagne en zal in oktober van dit jaar ook nog eens verschijnen als hét gezicht van Maybelline.

Wij kunnen niet wachten totdat we de foto’s kunnen bekijken en het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Gigi het meer dan waard is. Het model zal vast alle ins en outs met onze delen op haar Instagram account.

Bekijk hieronder het filmpje waarin ze het grote nieuws bekend maakt.

  • gigi
    @GigiHadid: I'm so beyond honored & excited (at a loss for words, really) to be the new face of @Maybelline! Thank you so much to my team at @imgmodels @luizmattos1906 for believing in me and helping make this happen, and to the whole #MaybellineNewYork team for being so welcoming; it's such a dream come true to be a part of this family.

(Beeld: www.instagram.com/gigihadid/)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties