0

150H&M wil ook een steentje bijdragen aan duurzamere mode in de toekomst, én brengt daarom elk jaar een exclusieve conscious collectie uit. Elk jaar wordt er dan ook een nieuw gezicht voor de collectie bekend gemaakt en dit jaar mocht topmodel Amber Valletta deze rol vervullen.

Het gezicht van de campagne voor volgend jaar is nu ook al bekend gemaakt door de modeketen; niemand minder dan actrice Olivia Wilde is de uitverkorene. De actrice zet zich al ruime tijd in voor milieuzaken én is zeer geïnteresseerd in duurzaamheid. Het was voor H&M dus een goede zet om deze prachtvrouw mét brains binnen te slepen. “Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. Ik ben trots dat ik het gezicht ben van H&M Conscious Exclusive, een collectie waarin fashion en duurzaamheid samenkomen”, aldus Olivia Wilde.

De collectie bestaat uit kledingstukken met invloeden vanuit de hele wereld. Er komen Afrikaanse, Aziatische en Indiaanse details terug in de collectie én jurken spelen vooral de hoofdrol. De kledingstukken zijn uiteraard gemaakt van duurzamere materialen, denk aan biologisch zijde, biologisch linnen, gerecycled polyester en biologisch leer. We moeten helaas nog eventjes geduld hebben voordat we de exclusieve Conscious collectie in de winkel kunnen bewonderen, want deze collectie is pas op 16 april 2015 verkrijgbaar zowel wereldwijd als in 200 winkels.

Bekijk alvast een kleine sneak preview hieronder.

  • H&M_Conscious Exclusive_1
  • H&M_Conscious Exclusive_2

(Beeld: www.hm.com/nl)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties