0

Photo01-058.tifAls er één make-up merk is waarbij we altijd naar de nieuwste collecties uitkijken, dan is het Chanel wel. De chique verpakkingen zijn immer gevuld met de mooiste kleuren en producten en het gebeurt niet zelden dat Chanel make-up voor een ware rage zorgt. Lange tijd was Peter Philips dé man achter de producten maar hij nam in 2013 afscheid van het merk.

Hoog tijd dus om een nieuwe persoon aan de haak te slaan die van de make-upcollecties een daverend succes gaat maken. Chanel heeft de Italiaanse dame Lucia Pica tot ‘global creative makeup and color designer’ benoemd. De naam zal in eerste instantie geen belletje doen rinkelen waarschijnlijk maar ze maakte voor Chanel de meest recente looks voor Rouge Allure en werkte aan de najaar en holiday campagnes.

Of Lucia Pica net als Peter Philips ook de catwalk looks zal verzorgen, is nog niet bekend. Na het vertrek van Philips nam de bekende visagist Tom Pecheux dit voor zijn rekening en het is nog maar de vraag of dit zal veranderen.

Lucia zal vanaf 1 januari officieel voor Chanel aan de slag gaan. Nieuwsgierig naar het werk van Lucia Pica? Volg haar dan hier op Instagram!

  • Lucia Pica
    Lucia Pica

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties