0

lady-gaga-vogue-march-2011_05Lady Gaga heeft al lang geen nieuwe single meer uitgebracht, maar vergeten doen we haar niet. De blondine verschijnt namelijk om de zoveel tijd in een bizarre outfit, waar we niet omheen kunnen. Of het doel van het uitstapje nou het doen van boodschappen is of dat ze een belangrijk diner moet bijwonen: wat betreft fashion is ze helemaal ga-ga.

Eén van de masterminds achter haar opvallende verschijning is Brandon Maxwell. Sinds het begin van haar carrière houdt hij zich al bezig met Lady Gaga’s outfits. Naast stylist is hij ook ontwerper. Tot op heden heeft hij echter nog nooit een hele collectie ontworpen. Wel ontwierp hij al veel custom made outfits voor de Pokerface zangeres.

Tijdens de summer/spring 2016 shows in New York zal een lang gekoesterde droom uitkomen van Brandon. Hij toont dan zijn allereerste complete collectie met ready-to-wear kleding: “I’m so excited to be fulfilling a lifelong dream of design, making clothes inspired by all of the powerful women in my life—from the classic to the avant-garde”. 

Hoe zijn ‘ready-to-wear’ eruit zal zien na zo een lange samenwerking met Lady Gaga? We komen er binnenkort achter!

  • lady-gaga-vogue-march-2011_05-1

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties