0

beckhams versace huis 150Donatella Versace staat op dit moment aan het roer van Versace, maar haar broer Gianni was de oprichter van het modehuis en woonde tot zijn dood in 1997 in een extravagante en luxe villa in Miami. Het stulpje werd vorig jaar voor 95 miljoen dollar op de markt gebracht maar was tot verkort aan niemand te slijten.

Daarom werd besloten het huis in de veiling te gooien (bieden was mogelijk vanaf 25 miljoen dollar) en nu is dan eindelijk een nieuwe eigenaar gevonden voor de Versace Mansion genaamd Casa Casuarina. Niemand minder dan David en Victoria Beckham hebben het stulpje voor een ‘luttele’ 45 miljoen dollar gekocht.

Het huis heeft een oppervlakte van 2137 vierkante meter, bevat tien slaapkamers en heeft een zwembad van 16,5 meter met mozaïeken en gouden details. Victoria zal wel in haar nopjes zijn want het schijnt dat het haar droomhuis is omdat er het nog écht die Versace sfeer ademt.

Nieuwsgierig naar foto’s van het huis? Bekijk deze hieronder.

Beckham Versace Mansion 2 Beckham Versace Mansion 3 Beckham Versace Mansion 4 Beckham Versace Mansion 5 Beckham Versace Mansion 6 Beckham Versace Mansion 1

De Beckhams

De Beckhams

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties