0

danie 150We lezen allemaal wel eens de gratis krant Metro. Op weg in de trein, metro of bus pakken we massaal dit fijne leesvoer om onze reis iets sneller te laten verlopen.

Wij fashionista’s vinden de maandelijkse uitgave van Metro MODE natuurlijk het allerinteressantste en het wordt ons volgende maand nóg leuker gemaakt. Niemand minder dan styliste Danie Bles is eenmalig hoofdredactrice van de juni editie en dit belooft een hoop inspiratie en leuke tips.

De styliste geeft in deze editie een kijkje in haar drukke en bijzondere leven. Verder vertelt zij wat haar favoriete modetrends zijn, wie zij ziet als ultieme fashion icons en komen haar favoriete it girls, beauty items en (vintage) shopplekjes aan bod.

“Voor de juni editie van Metro Mode mag ik één keer het stokje overnemen van hoofdredactrice Karin Kuijpers. Met de ByDanie girls en het Metro Mode team hebben we deze editie echt een ByDanie touch weten te geven. Dat betekent een bohomian wish list, mijn festival must haves en natuurlijk een ode aan mijn all time favorite de leopard print”, aldus een enthousiaste Danie.

Metro Mode’s hoofdredactrice Karin Kuijpers is ook erg blij met de samenwerking. ”Ik dacht dat ik van mode hield, maar Danie breekt hierin alle records. Ze is net zo dynamisch als de modetrends, het was een groot plezier om met haar deze bijlage te maken”.

  • danie 500
  • danie bles 500
    Danie op redactie van Metro MODE

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties