0

&OS 150Als de iets duurdere zusjes van H&M zijn COS en & Other Stories een grote hit in het Amsterdamse winkelgebied. Al helemaal tijdens de uitverkoop: dan is de drukte in COS niet meer te harden en er is geen meisje meer te vinden zonder & Other Stories make-up of handcrème in haar tas of schoeisel aan haar voeten.

Het gaat duidelijk goed met beide ketens, dat blijkt wel uit het financiële jaarrapport van het eerste kwartaal. Beide maakten ze een groei door en dat wordt gevierd met een uitbreiding van het aantal winkels komend jaar! Van COS zullen er minstens 16 nieuwe filialen openen, & Other Stories opent er dit jaar 12.

Helaas weten we niet zeker of er ook nieuwe filialen in Nederland komen, maar er was wel bekendgemaakt dat de nieuwe winkels zich voornamelijk vestigen in al bestaande markten (dus er is hoop!). Nieuwe steden waar je binnenkort een COS vindt zijn Praag en Luxemburg.

Ook zusterbedrijf H&M maakte een groei door en opent een boel nieuwe winkels. Deze zullen zich vooral vestigen in Azië, Zuid Amerika en Amerika.

  • &OS 500

(Beeld: www.stories.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties