0

karl lagerfeld 150Er is waarschijnlijk geen één kat op de wereld die zo wordt verwend als Choupette, het geliefde huisdier van Karl Lagerfeld. Het beestje heeft twee dienstmeisjes tot haar beschikking, heeft haar eigen iPad, reist in een privévliegtuig en eet van borden van het Franse modehuis Louis Vuitton.

Alsof dit alles nog niet genoeg is, krijgt Choupette nu ook nog een eigen boek en make-up collectie. Het boek is helemaal gewijd aan het luxe leventje van de kat en krijgt de titel: Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat’. Het boek bevat hoofdstukken over haar dieet, haar schoonheidsrituelen, haar gezondheid, modetips, geheime liefdes en dingen waar ze een hekel aan heeft. Ook wordt het leven wat ze samen met Karl Lagerfeld heeft tot in detail beschreven.

Hier houdt het niet op, want het verwende katje is ook nog eens het nieuwe gezicht van de samenwerking tussen beautymerk Shu Uemera en Karl Lagerfeld. De beautylijn zal, net als het boek, deze herfst uitkomen en is een limited editon make-up collectie voor de feestdagen. De beelden voor de campagne zijn geschoten door Karl himself. Wij kunnen nu al niet wachten!

  • karl lagerfeld 500

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties