0

150Lancôme is flink bezig om goed uit te pakken aan het begin van het nieuwe jaar en maakte afgelopen goed nieuws bekend. Het beautymerk heeft namelijk een nieuw lid verwelkomt in de Lancôme familie, want ze hebben een creatieve directeur aangekomen.

De 40-jarige make-upartieste Lisa Eldridge mag namelijk een gat in de lucht springen vanwege haar vaste aanstelling als makeup creative director. Naast dat de beautyguru van tijdschrift Elle haar eigen succesvolle YouTubekanaal runt, maakt ze ook bekende actrices zoals Keira Knightley en Kate Winslet op. Vorige maand maakte Lisa nog tutorials voor Chanel: ze is dus zeker geen onbekende in de beauty wereld.

Lancôme heeft gezien dat het aantal beauty vloggers en bloggers toeneemt en er aardig wat talenten tussen zitten. Make-upartiest Michelle Phan werd bijvoorbeeld al eerder benaderd en gaat voor het make-upmerk tutorials opnemen. Michelle’s functie komt daarentegen nauwelijks in de buurt van de taken van Lisa Eldridge. Lisa zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de catwalk make-up looks en de nieuwe producten en collecties. We zijn nu al benieuwd naar de nieuwe collecties die Lancôme dit jaar uit zal gaan brengen.

Benieuwd naar het werk van Lisa? Bekijk dan hieronder een tutorial van de Britse make-upartiest!

  • lisa_eldridge_portrait

www.lancome.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties