0

VEILING CELEB KLEDING 150Het verkopen van kleding en het tweedehands kopen daarvan is allang geen taboe meer. Steeds meer mensen bieden hun oude kleding, schoenen of accessoires aan en maken daar andere liefhebbers blij mee.

Wie dit ook veelvuldig doen, zijn de celebs onder ons. Zo zien we regelmatig grootschalige kleding sales bij de familie Kardashian, die hun geliefde items op sites als eBay verkopen en gaat Gwyneth Paltrow nu voor de tweede keer aan de slag met het verkopen van haar kleding. Dit soort acties zijn of course megapopulair, want wie wil er nou geen item van een beroemde celebrity in zijn kledingkast?

Naast Paltrows eigen spullen heeft de actrice een paar beroemde vrienden gevraagd om ook kleding te doneren voor de verkoop, waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Niemand minder dan Beyoncé heeft bijvoorbeeld een paar kleurrijke laarsjes die ze tijdens haar tournee droeg gegeven. Hier hing wel een aardig prijskaartje aan van maar liefst 1.800 euro, maar hé dan heb je wel laarsjes van Queen B in je schoenenverzameling!

Ook Nicole Richie, Miranda Kerr en Kate Hudson doen mee met de actie. De opbrengsten van de kledingverkoop op Gwyneth’s eigen website Goop gaan naar DonorsChoose, een hulporganisatie voor openbare scholen in de Verenigde Staten. Helaas voor ons, maar de meeste items zijn nog geen dag na de start van de verkoop al verkocht.

 • gwyneth 500 1
  Gwyneth Paltrow
 • beyonce 500 1
  Beyoncé
 • nicole richie 500
  Nicole Richie
 • miranda kerr 500
  Miranda Kerr
 • kate hudson
  Kate Hudson

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties