0

cara kate mango 640Cara Delevingne is de afgelopen seizoenen het gezicht geweest van vrijwel elk merk dat je kunt bedenken en ook Kate Moss heeft een gigantisch CV. De twee dames werden al tegelijkertijd ingeschakeld door Burberry maar er is nog een merk dat daar wel brood in ziet.

Zojuist is bekendgemaakt dat zowel Cara als Kate zichzelf het gezicht mag noemen van Mango‘s Autumn/Winter 2015 collectie. Kate was in 2011 en 2012 al eens het boegbeeld van het Spaanse modelabel maar vond het helemaal niet erg om de samenwerking weer op te pakken.

It’s so great to be working with Mango again, they are such a fresh and modern brand. Inez & Vinoodh have captured the energy of the shoot perfectly, Cara and I always have fun together and you really can see that in this campaign“, aldus Kate.

De shoot werd dus gedaan door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin en vond plaats in Toronto (Canada). Daarnaast maakte het duo een televisiecampagne die dit najaar op de buis zal verschijnen. Het nummer ‘Girls just want to have fun’ zal daar een rol in spelen.

Vanaf september zullen de campagnebeelden van Mango met Cara en Kate vrijgegeven worden. En wachten dus nog op het resultaat!

  • Kate Moss & Cara Delevingne for MANGO

(Beeld: www.mango.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties