0

cara delevingne editor love magazine 150Cara Delevingne is een dame met veel talenten. Naast dat ze prachtig op de foto staat en als een ster van gedaante hiervoor kan veranderen, ambieert ze een muzikale carrière en acteert ze maar wat graag. Maar daar blijft het niet bij: vanaf nu mag Cara zichzelf namelijk redacteur noemen!

We hadden het vanmorgen al over het nieuwe issue van Love Magazine waar Kim Kardashian op de cover prijkt en naast de reality ster is het blad ook een hele fijne samenwerking aangegaan, hetzij voor langere termijn, met Cara Delevingne! Officieel heeft ze de titel contributing editor gekregen, mede dankzij leuke persoonlijkheid.

Katie Grand, editor in chief van Love: “I’ve always known that Delevingne is an exceptionally bright, sharp and hilarious young woman. That’s why I was so keen to let her have this chance to exercise her skills as a journalist and writer. And she has proven herself to be a fearless interviewer, never afraid to ask all the questions we want to know the answers to.”

Cara’s eerste bijdrage is dus te lezen in de nieuwe Love Magazine die vanaf 9 februari in de winkels ligt. Hiervoor zou ze iemand geïnterviewd hebben en wij hebben zo’n vermoeden dat dit Kim Kardashian is. Eerder deelde de reality ster al een foto van zichzelf met gebleekte wenkbrauwen, wat ze ook op de cover heeft, terwijl ze naast Cara poseert. Ook kondigde ze aan een geheim projectje te hebben met Cara en Katie Grand. Eén en één is twee…

Nieuwsgierig naar de foto? Bekijk deze hieronder!

  • Secret project @CaraDelevigne @kegrand
    Kim: "Secret project @CaraDelevigne @kegrand"
  • kim-kardashian
  • BP_25209353
  • cara delevingne editor love magazine 640

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties