0

Cara DelevingneCara Delevingne’s transformatie van model naar actrice verloopt soepeler dan ze ooit had kunnen hopen. Na een kleine rol in de verfilming van het verhaal over Amanda Knox scoorde de Britse een hoofdrol in Paper Towns. Ook in het nu al gehypete Suicide Squad heeft Cara een grote rol te pakken. Beide films komen echter deze zomer al uit en Cara moest dus opzoek naar nieuwe projecten.

Dat ze die in no time heeft gevonden,benadrukt nog even hoe makkelijk Cara wordt opgenomen door de filmwereld. Cara zal in een filmadaptatie van het stripboek Valerian And The City of A Thousand Planets spelen, samen met de Amerikaanse acteur Dane DeHaan. Het verhaal gaat over een tijd/ruimtereiziger en zijn vrouwelijke compagnon (a.k.a. Cara). Eind dit jaar beginnen de opnames en we kunnen de film rond 2017 in de bioscoop verwachten.

Dit heugelijke nieuws deelde de regisseur van de film, Luc Besson, met ons via zijn gloednieuwe Twitter-account. Je kan de tweet hieronder bekijken. Nog een leuk feitje: Luc heeft eerder met een supermodel turned actrice gewerkt. In zijn film The Fifth Element speelde topmodel Milla Jovovich namelijk mee!

 

  • Schermafbeelding 2015-05-13 om 09.54.50

(Beeld: www.topshop.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties