0

diptic calvin 150Calvin Klein weet zich goed in de kijker te spelen met hun My Calvins campagne en alle sterren die foto’s met Calvin Klein onderbroeken op Instagram posten. En toen bekend werd dat Kendall Jenner het nieuwe gezicht werd van de Calvin Klein Jeans campagne was de buzz rondom het merk opnieuw niet te stoppen.

Nu komt Calvin Klein om een hele andere redenen in het nieuws. Het luxemerk heeft namelijk bekendgemaakt een grootschalig kunstproject in New York’s Central Park te sponsoren. De expositie, die Drifting in Daylight heet, zal openen op 15 mei en is gratis te bekijken.

Het project wil kunst toegankelijker maken voor een groot publiek. Door de expo in het beroemde park te houden, zullen vele New Yorkers én toeristen, die ‘s weekends een wandeling maken in de zon, onverwachts in aanraking komen met de kunst.

Calvin Klein‘s marketing directeur zegt vereerd te zijn met de mogelijkheid om Central Park op deze manier te steunen en onder de aandacht te brengen. Zij zullen ter gelegenheid van de opening de avond ervoor een exclusief diner geven in New York: helaas alleen op uitnodiging.

  • diptic calvin 500

www.calvinklein.com

(Beeld: www.instagram.com/jmvaldezny)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties