0

gigi 150Meer dan ooit willen we ons vriend zien in een paar sexy Calvin Klein briefs en als we dan toch aan het winkelen zijn, dan willen we zelf wel zo een setje dat we zagen bij Kendall, Gigi en de andere modellen. Er is maar één conclusie te trekken. Calvin Klein is HOT door hun #mycalvins campagne.

Door alle commotie om hun onderbroeken collectie lijk je bijna te vergeten dat het merk ook nog bovenkleding maakt, en mooie ook! Een paar van de items zagen we al in Kendall’s Calvin Klein campagne, maar binnenkort zullen we er meer van zien. Het label gaat dit jaar namelijk vier (!) winkels openen in ons kikkerlandje. Dit zullen de eerste exclusieve Calvin Klein winkels zijn in Nederland. Tot op heden is het merk namelijk alleen te koop via het internet of de shop in shops in sommige Bijenkorf filialen.

De gelukkige steden zijn Amsterdam (PC Hooftstraat), Rotterdam (Lijnbaan), Den Haag (Hoogstraat) en Sluis (Kapellestraat). In Amsterdam opent de grootste winkel, maar liefst 230 vierkante meter winkelgenot kan je daar binnenkort vinden. Maar ook de winkel in Sluis mag er qua formaat zijn, die wordt 180 vierkante meter. Waarschijnlijk omdat we dat filiaal moeten delen met onze zuiderburen. Sluis ligt namelijk dichtbij de grens met België in de buurt van het Belgische Knokke en Brugge.

  • gigi 500

(Beeld: www.instagram.com/gigihadid)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties