0

150 BritneyBritney Spears is zeker wel één van de meest spraakmakende zangeressen van afgelopen 20 jaar. De blondine begon als sexy schoolmeisje en groeide uit tot een echte vamp. Toch ging het haar allemaal niet voor de wind en na een tijdje uit de running te zijn geweest, is ze nu weer helemaal terug.

Maar niet alleen met haar muziek; naast haar muziekcarrière doet ze namelijk meer dingen die ze leuk vindt, waaronder ontwerpen. Het is dan ook geen verrassing dan de zangeres met haar eigen luxe lingerielijn komt genaamd ‘The Intimate Britney Spears’. De collectie in samenwerking met het merk Change staat, ‘net als Britney zelf’, voor de kracht van de vrouw. Vrouwen moeten zich mooi en sexy voelen door en voor zichzelf, niet voor anderen.

De collectie zal bestaan uit übervrouwelijke items als vintage geïnspireerde bustiers, kimono’s en fijne lingeriesets. Maar ook loungewear zal niet ontbreken. Alles voor de powervrouw om zich comfy, sexy en luxueus tegelijk te voelen. Naast dat we, voordat we uberhaupt iets gezien hebben, stiekem al fan zijn van de nieuwe lijn van Britney is er nog een fijne bijkomstigheid.

De lingerie is namelijk helemaal affordable: de prijzen liggen zo tussen de 17 en 79 euro! Én het is te koop in verschillende winkels in Europa (en online natuurlijk).

De eerste collectie van haar ondergoedlijn zal tijdens de New York Fashion Week in september geshowd worden en is meteen erna (lees: eind september) te koop in de winkels.

www.intimatebritneyspears.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties