0

karl 150Karl Lagerfeld werkt graag samen met de mensen die dicht bij hem staan. Zo werd zijn peetzoon Hudson Groenig zijn nieuwe mini-muze en zal zijn bodyguard, die tevens zijn personal assistant is, het nieuwe gezicht van Chanel worden.

Het gaat om de man Sébastien Jondeau, die al jaren de designer vergezelt zodat hij veilig aankomt op bestemming. De twee kennen elkaar al sinds dat Sebas 15 jaar oud was en in Parijs de meubels verhuisden van de ontwerper. De inmiddels 39-jarige PA bokst veel, wat duidelijk te zien is aan zijn bouw, waardoor hij uitspringt tussen de vaak ielige andere mannelijke modellen.

Dit is niet de eerste klus bij Chanel voor Sébastien, in 2007 liep hij al eens over de beruchte runway. Ook is hij gefotografeerd in 2011 voor de Pirelli kalender. Nu zal hij dus te zien zijn als het gezicht van de mannenlijn van het Franse modehuis, waarmee onze Nederlandse Michiel Huisman wellicht van zijn troon wordt gestoten. De creatief directeur van Chanel spreekt vol lof over zijn bodyguard, “Het is alsof ik mijn eigen zoon fotografeer”. Tsja, je bent de lieveling van Karl of je bent het niet.

  • karl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties