0

ilja visser couture nieuws 640Over haute couture bestaan heel veel misverstanden. Mensen en merken zijn al gauw geneigd om mode dat er kunstig uitziet, of zelfs minder, te bestempelen met couture. Officieel is het pas zo dat je jouw collectie couture mag noemen als je goedkeuring hiervoor hebt gekregen van het Chambre Syndicale De La Haute Couture in Parijs.

Nu hebben we heel goed nieuws over Ilja Visser, want de Nederlandse ontwerpster is met haar lijn ILJA officieel toegetreden tot de groep van couturiers maakte The Fédération Française de la Couture bekend! Dit betekent dat ze zich mag scharen tussen grote namen als Dior en Chanel maar ook Viktor & Rolf én ze een show zal geven tijdens coutureweek in juli. Eerder werd Ilja Visser afgewezen.

Ilja Visser: “Het is een strenge toelating, waarbij je een uitgebreid boek met alle in’s en out’s van het merk inlevert. De Chambre bestudeert álles en kijkt of je bedrijf organisatorisch klaar is. Dat de Chambre mij erkent is echt een heel groot compliment.”

Gefeliciteerd Ilja!

  • Ilja Visser
    Ilja Visser
  • ilja visser couture paris week 640

(Beeld: www.ilja.nl)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties