0

Celebrity Tweets 24-02Queen Bey heeft ook altijd geluk. Ze heeft een fantastische carrière, een goed huwelijk, een parel van een dochter en geld op de bank om jaloers van te worden.

Dat uitgerekend Beyoncé gratis mag shoppen bij Topshop, is dan ook te oneerlijk voor woorden. Haar kledingkamer(s?) puilen waarschijnlijk al uit van de kledingstukken en designeritems en dan mocht ze nu ook nog eens zo lang winkelen als ze wilde zonder een cent te hoeven betalen.

De multimiljonair was voor haar internationale tournee The Mrs. Carter Show in Londen en werd door Topshop-eigenaar Sir Philip Green himself uitgenodigd om naar de winkel te komen. Hier mocht de zangeres vervolgens alles meenemen wat ze wilde. Ze ging niet alleen: haar styliste, persoonlijke assistente en dochter Blue Ivy vergezelden haar in de Britse keten en je kunt je wel voorstellen dat ze gebruik maakten van dit aanbod: 3 uur later kwam ze bepakt en bezakt de winkel uit.

Ook kregen ze een sneek peak te zien van de nieuwe collectie van Kate Moss voor Topshop die later dit jaar uitkomt. Zucht! Ben jij ook niet jaloers nu?

Celebrity Tweets 24-02

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties