0

beyonce 150Beyoncé is dol op Topshop en wordt dan ook regelmatig gespot in kledingstukken van het Britse kledingmerk, die haar natuurlijk altijd stunning staan. Het wachten was op een samenwerking tussen de twee en die komt er nu ook maar groter dan we hadden gedacht.

Philip Green, de eigenaar van Topshop, laat weten dat zijn bedrijf samen met Beyoncé een nieuw label zullen gaan opzetten. Dus niet alleen een collectie waar de zangeres haar naam aan verbindt, maar een compleet nieuw bedrijf met een eigen bestuur, personeel, pand en natuurlijk een nieuwe naam. Wat die precies zal worden is nog niet bekend, wel weten we al dat het gaat om een sportief merk.

De komende tijd zal er een creatief directeur en twee ontwerpers worden aangenomen om de kleding, schoenen en accessoires te gaan ontwerpen voor het merk. Deze zullen geschikt zijn voor verschillende sporten, maar zullen ook te dragen zijn als streetwear. Beyoncé is niet van plan om alleen het mooie gezichtje te worden van  haar nieuwe bedrijf, maar zal meewerken aan alle processen.

Wel moeten we nog wel even geduld hebben, want op zijn vroegst zal de kleding pas in het najaar van 2015 te verkrijgen zijn. Topshop en Beyoncé zijn van plan om het label te gaan verkopen in filialen van de Britse modeketen als een shop-in-shop.

  • beyonce

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties