0

versace 150Heel de fashion wereld leek wel in de ban te zijn van de capsule collectie van Anthony Vaccarello voor Versus. In september 2014 showde hij zijn lijn, die bestond uit zwarte sexy kledingstukken, gouden gespen, gehaakte details en leer, en zette een rebels statement neer.

Donatella Versace was zeer onder de indruk van de ontwerper en de kogel is dan ook eindelijk door de kerk: Anthony Vaccarello is benoemd tot creative director van Versus Versace. Versus is het jongere rebelse zusje van Versace en werd in 1989 opgericht door Gianni Versace als een cadeau voor zijn zusje Donatella. Donatella werd aangesteld als vice-president van het merkextensie, zodat ze haar creatieve ei kwijt kon.

Ze is lovend over Anthony Vaccarello en blij dat ze met hem aan de slag kan gaan. “I’ve followed Anthony’s work from his very first collection, as soon as I met him I realized immediately he was the one, he gets it, his talent screams Versus Versace. I love his fresh energy and innovation and I love being surrounded by a talent which brings newness to Versace”,  aldus de modevrouw.

Anthony zal verantwoordelijk zijn voor zowel de mannencollecties als vrouwencollecties van Versus Versace en zijn eerste officiële show als creative director zal de fall 2015 collectie zijn. Anthony heeft er in ieder geval al heel veel zin in: “Versus is cool, young and easy with an edge. It’s an additional opportunity to express another side of my vision. And it’s fun to work with Donatella”.

We blikken nog eventjes terug op de Versus Versace show waarvoor Anthony Vaccarello de collectie voor ontwierp. Bekijk de show hieronder.

  • versace
  • vaccarello

www.eu.versace.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties