0

11335163_650735831695176_753053248_nAlexa Chung is een Britse socialité, model, fotografe, DJ en auteur van haar boek It. Deze multifunctionaliteit levert haar een boel leuke klussen op. Zo mocht ze haar inner circle op de gevoelige plaat vastleggen voor Paper magazine en was ze onlangs het cover model van Harpers Bazaar. Maar ook voor de ontwerptafel deinst Alexa niet weg.

AG Jeans ‘lekte’ namelijk een paar foto’s van hun tweede samenwerking met Alexa! Na het succes van de eerste, waarvan de items binnen no time waren uitverkocht, kon een tweede samenwerking ook eigenlijk niet uitblijven. Alexa ging de eerste keer voor een klassieke, allround denim garderobe en probeert met deze tweede collectie net weer een stapje verder te gaan.

De 20 stuks tellende collectie zal vanaf 23 juli te koop zijnen varieërt in prijs van $98 tot $1248. Wat je kan verwachten? Uiteraard veel denim in de vorm van broeken, jurkjes, jasjes en ga zo maar door.

Alexa is naast ontwerpster ook het gezicht van de campagne en poseerde voor vintage lijkende foto’s. Benieuwd? Bekijk dan de eerst beelden hieronder.

  • Alexa 1
  • Alexa 2
  • Alexa 3

(Beeld: www.agjeans.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties