0

brooke shields 150Als er één dame mooi oud wordt, dan is het Brooke Shields wel. De actrice speelde onder andere in de film The Blue Lagoon en de series Suddenly Susan en Lipstick Jungle. Maar nog belangrijker: voordat Cara Delevingne in de spotlights stond, was Brooke de koningin van de prachtige volle wenkbrauw.

Nu heeft de actrice misschien wel haar mooiste deal te pakken: ze heeft namelijk samen met make-up merk M·A·C een eigen lijn gemaakt. “Ik ben al eeuwen een fan van M·A·C Cosmetics! Ik ben niet alleen gezicht van de lijn maar het merk wou mijn input zodat het écht mijn collectie zou zijn. Ik was bij elke stap in het proces betrokken.”

De collectie, die vanaf oktober exclusief te verkrijgen zal zijn bij De Bijenkorf en de website van M·A·C, bestaat uit vijftien producten. “Ik heb een inspiratieboek gemaakt vol met gescheurde blaadjes, kleine tekeningetjes, vrouwen die mij inspireren, kleuren en paletten. Er waren duidelijk twee looks te herkennen: één meer fris en ‘doorzichtig’ en de andere meer dramatisch en zwoel. Dit is ook terug te vinden in mijn collectie.”

Het eerste beeld van de producten is er maar op het campagnebeeld, die geschoten werd door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, moeten we nog even wachten. “Het was een geweldige fotosessie. Ze hadden een balletdanser ingehuurd die door de studio danste en mijn poses voordeed. Ik had voortdurend de slappe lach”, aldus Brooke tegen Women’s Wear Daily.

Bekijk de foto van de producten hieronder!

  • BrookeShields-AMBIENT-300
  • Brooke Shields 500

www.maccosmetics.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties