0

sire 150Curtis Jackson, a.k.a 50 Cent, lijkt zijn wilde jaren achter zich te hebben gelaten. Een brave Hendrik zal hij nooit worden, maar vergeleken met zijn criminele verleden is hij al van ver gekomen. Nu hebben we goed nieuws over zijn jonge zoontje!

Sire Jackson is de naam van Curtis’ zoon en hij is op dit moment pas twee jaar oud. Die leeftijd houdt het schattige jongetje echter niet tegen al een flinke smak geld te verdienen. 50 heeft namelijk bekend gemaakt dat het jongetje een modellencontract in de wacht heeft gesleept ter waarde van $700.000!

De peuter staat vanaf nu onder contract bij Kidz Safe, een label dat kinderkoptelefoons verkoopt. Ook loopt het jongetje al op de catwalk met andere peuters. Op een Instagrampagina gewijd aan zijn cuteness kan je daar een filmpje van bekijken.

Curtis vindt het helemaal terecht dat zijn zoontje betaalt krijgt voor modellenwerk blijkt uit zijn opmerking: “He is supercute! You gotta pay for it”. De vader lijkt net zo onder de indruk van Sire’s looks als wij! Het geld dat het jongetje verdient, zet 50 op een spaarrekening waar Sire pas op zijn 18e bij kan komen. Verstandig!

  • sire 500

(Beeld: www.instagram.com/sjprince_)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties