0

Sorteren, wassen, drogen, strijken, het is een vast onderdeel voor iedereen met een huishouden. De een ziet er als een berg was tegenop, de ander ziet het als een heerlijk rustgevende bezigheid. Toch schiet het doen van de was er vaak bij in, omdat we altijd druk zijn met werk en andere afspraken. Het resultaat: een hele hoge berg was die vaak ook nog gesorteerd moet worden.

Wij zijn van mening dat wassen écht leuk kan zijn, mits je de juiste hulpmiddelen in huis hebt. Want toegegeven, heb jij al een goede opbergmand in huis? Een goed begin is immers het halve werk. De kans is groot dat je huidige wasmand een oude plastic mand van je moeder is, die totaal niet bij je interieur past en daarom een doorn in het oog is. Hebben we gelijk?

Precies om die reden maakte ook ons hart een sprongetje toen we deze wasmanden van Brabantia tegenkwamen. Deze manden zijn niet alleen erg handig in gebruik, maar ze zij ook nog eens ontzettend stijlvol. Hierdoor kun je makkelijk je vuile was opruimen, uit sorteren en haal je bovendien een echt design-accessoire in huis.

Het allerleukste? Brabantia heeft wasmanden en waszakken in alle soorten en maten. Zo zijn er wasmanden van 20 liter, 35 liter en 60 liter waaruit je kan kiezen. Afhankelijk van de grootte van je gezin en de hoeveelheid was die zij vuil maken is er altijd een geschikt model. Ook komen de wasmanden en waszakken in verschillende – felle en vrolijke - kleuren en verschillende vormen en zijn ze voorzien van een handig draagsysteem.

Hebben? De opbergmanden van Brabantia zijn al vanaf €29,95 verkrijgbaar. Deze items brengen echter wel één risico met zich mee: slordig met de was omgaan kan dan écht niet meer.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties