0

Elke dag kleed je je aan en doe je erg je best om weer gezellig en redelijk fashionable voor de dag te komen. Waarom? Waarschijnlijk omdat je wil dat de wereld jouw leuk gestylde outfitje waardeert. Want anders kon je natuurlijk net zo goed in je huispakske en cozy Uggies de deur uit gaan. En als je nou écht een topdag hebt, zet je je #OOTD (outfit of the day) ook nog 'ns op Instagram. Gewoon, omdat het kan. Maar in dat geval stuit je al snel op het volgende probleem: hoe krijg je een mooie selfie van je complete look? Ik ging als ervaringsdeskundige op onderzoek uit.

1. Vind het juist licht
Als je foto over- of onderbelicht is, is je foto niks waard. Een gouden tip is om voor een raam met tegenlicht te gaan staan, Maar let op: het moet dus niet te fel zijn!

2. Strike a pose
Oké, je bent natuurlijk geen Gisele met benen tot het plafond, maar je kunt het een beetje faken. Ga met je ene been voor het andere staan en voila, je hebt er zo een paar centimeter bij.

3. Crop til you drop
Crop (verklein) de foto zodat jij beeldvullend bent. Je wilt liever niet dat er veel extra ruimte tussen je voeten is, of boven je hoofd.

4. Goede kwaliteit
Mensen zijn geneigd jouw foto eerder te liken als deze crispy & clean is! Geen rommel op de achtergrond, een scherp beeld en geen lelijke filters erop. Helder en licht graag!

5. #OOTD = oké
Om lekker op te vallen, werken printjes, vormen en kleuren goed. Dus don't dress down!

Van mij zul je geen #OOTD meer zien totdat 'ie picture perfect is. Negin: we love your looks always!

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties