0

Renée Vervoorn, die je nog kent van TMF en de vrouw is van Guy van der Reijden, personal trainer van de BN'ers en de eigenaar van Personal Training Studio 3SIXTY5, is tegenwoordig een echte foodie: ze is mede-eigenaar van cleanmeals.nl. Ik vroeg haar naar haar favoriete accounts op Instagram!

Clean Meals: De Instagram pagina van mijn eigen bedrijf (@cleanmeals.nl) staat –natuurlijk- met stip op één. Ik post hier vanzelfsprekend dagelijks zelf iets op vanuit Clean Meals, maar ik ben vooral erg geïnteresseerd in de reacties van onze volgers en klanten. Hun feedback is goud waard wat ons betreft.

Fitness Junkie (@fitness_junkie) voor als ik écht geen zin heb om te trainen, dan biedt deze pagina mij fitspiratie ;). Alleen maar foto’s van gespierde lijven, maar soms heb je zo’n kick in da butt nodig om vooruit te komen, toch ?!

Zadig & Voltaire, mooie foto’s van hun fan-tas-tische rock/boho/ nonchalante Paris chique stijltje. Zo inspirerend: @zadigetvoltaire.

Chiara Ferragani... Je kunt haar gewoonweg niet níet volgen. Ik ben niet zozeer fan van haar stijl als wel van hoe zij haar persoonlijke branding uitvouwt middels social media. Vanuit communicatie oogpunt vind ik dit een job very well done! En ze komt op de meest geweldige locaties. @chiaraferragni

chiara ferragni

SinceryJules. Ook zo fijn. Jules (@sincerelyjules) reist veel en vaak maar het liefst en heel frequent naar LA. De foto’s vanuit LA vind ik heerlijk en bieden me op dit moment vooral veel voorpret; we gaan namelijk in de kerstvakantie met ons gezin naar… LA. Whoohoo!

Clean Program, (@cleanprogram) vol met tips en recepten om voor goed je lichaam te zorgen, want ik geloof er oprecht in dat een gezond lijf enorm bijdraagt aan een gelukkig gevoel en dus een fijn(er) leven.

clean program

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties