0

Ik ben zelf enorm trouw aan mijn beauty producten. Vaak gebruik ik al jaren dezelfde. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de favorieten van vrouwen die mij inspireren. Deze keer vroeg ik Maaike naar haar beauty favorites. Zij is de ongekroonde koningin van de rimpels. Op Furrow.nl houdt ze ons dagelijks op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van anti-aging. Haar blog is persoonlijk, eerlijk, onafhankelijk, vermakelijk en vooral positief. Hieronder vertelt ze over haar vijf favoriete beauty producten.

"Ik moet eerlijk bekennen dat het bij mijn eigenlijk niet blijft bij favoriete producten, maar het gaat voornamelijk om mijn favoriete arts, kapper, personal trainer en tandarts. #schaammediep. Maar omdat mijn blog zo persoonlijk is, ben ik mijn eigen visitekaartje. Respect, bewondering en grote dank aan: Stephan Marks, Ferry Loeve, Guy van der Reijden en Thomas Rietrae.

"Botox: de uitvinding van de eeuw."

Botox
Ik ontken het niet en maak er zelf video’s voor mijn YouTube-kanaal van: ik gebruik botox. In mijn fronsrimpel en in mijn kin. De uitvinding van de eeuw. Je hoeft heus niet vanaf je 18de aan de botox te gaan, maar zodra de eerste permanente rimpels ontstaan, is het zeker het overwegen waard. Alleen niet té veel. Echt, het is zo belangrijk om niet door te slaan en vooral geen perfectie na te willen streven. Mijn advies: kies één of twee zones waar je graag iets aan zou willen verbeteren en niet meer. Vermijd het ’en-en-en-effect’.

Redken BBB Spray
Ik ben echt een blondine, alleen mijn haar weet dat niet… Stiekem is mijn kapper Ferry Loeve van het Haartheater dus mijn favoriete haarproduct, want ik dank mijn geweldige blonde kleur aan hem. Mijn oorspronkelijke haarkleur is peper en zout met zelfs hier en daar (ik durf het bijna niet hardop te zeggen) een verdwaalde grijze haar.

Omdat mijn haar zo lang is, heeft het ook heel veel verzorging nodig. Ondanks dat ik weet dat het niet goed is, was ik mijn haar elke ochtend en daarna gebruik ik Redken BBB Spray als leave-in conditioner. Alleen nog even borstelen en daarna zit mijn haar goed…

"Superhandig tandenbleken, vooral als je zo druk bent als ik."

Opalescence GO
Niet alleen mijn huid speelt een grote rol, op één of andere manier is mijn mond mijn handelsmerk. Met meer dan 30.000 views per video over mijn onzichtbare beugel kan ik zeggen dat mijn tanden ook een hot topic zijn op mijn website.
Mijn tandarts Thomas Rietrae (Lassus tandartsen) is niet alleen één van mijn beste vrienden, maar er ook verantwoordelijk voor dat mijn voortanden voor het eerst in 36 jaar recht staan. Op de puntjes op de I te zetten, heb ik na mijn beugel mijn tanden gebleekt met Opalescence GO. Deze bleeksets zijn alleen verkrijgbaar bij de tandarts, maar je kunt met dit systeem je tanden bleken, waar en wanneer je maar wilt. Dus ook thuis. Superhandig, vooral als je zo druk bent als ik.

Sensai liquid eyeliner
Ik heb er totaal geen moeite mee om zonder make-up de deur uit te gaan, maar moet toegeven dat ik wel net iets gelukkiger ben als ik eyeliner op heb. Ik zet al meer dan 22 jaar een zwart lijntje boven mijn ogen en ondanks mijn jarenlange ervaring blijf ik de zogenoemde wing aan het uiteindelijk moeilijk vinden om te zetten. Vooral als je moe bent en je oogleden net iets meer hangen dan normaal. Met deze eyeliner zet je hem in één keer goed. Hij is niet waterproof, maar ondanks dat is hij voor mij perfect.

maaike furrow
Credits: Alek Bruessing

ZO Skin Health
Natuurlijk staat er soort radar aan en scan ik eigenlijk continue gezichten. Gelukkig geldt het andersom ook, mijn huid wordt natuurlijk ook uitvoerig geanalyseerd.
Zoals er haute couture is op het gebied van fashion, is dat er ook in de huidverzorging. Voor mij vallen de producten van ZO Skin Health in die categorie. Sinds jonge leeftijd weet ik al dat ik de producten van de Amerikaanse dermatoloog Zein Obagi het liefst wil gebruiken. Er is alleen één maar: een groot gedeelte van zijn producten, mag je alleen gebruiken onder medische begeleiding. Mijn cosmetisch arts Stephan Marks begeleidt me met het smeren van deze producten en inmiddels staat de hele lijn in mijn badkamer."

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties