0

Ik ben zelf enorm trouw aan mijn beauty producten. Vaak gebruik ik al jaren dezelfde. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de favorieten van vrouwen die mij inspireren. Voor deze eerste rubriek vroeg ik Claudia Straatmans naar haar beauty favorites. Zij is hoofdredacteur van o.a. het blad Marie Claire, waar ik een maandelijkse column in heb. Hieronder vertelt ze over haar vijf favoriete beauty producten.

Estee Lauder, EE cream

Estee Lauder, EE cream. Ben panisch voor pigmentvlekken (vroeger te veel in de zon gezeten, en daar “boet” ik nu voor). Deze Enlighten Even Effect crème trekt de ‘dark spots’ weer vlot.

Dior, Star Foundation

Dior, Star Foundation. De Foundation voor de Instagram-generatie. Echt waar! Het legt een filter over mijn huid waardoor ik opeens smoothless ben (wat ik niet ben, zie boven).

Chanel lipstick

Lipstick. En dan het liefst Chanel, omdat alleen al de lipstick uit het hulsje halen bij Chanel al zo’n sensuele zintuigelijke ervaring is.

Sebastian, Molding Mud

Sebastian, Molding Mud. Weet beweging, energie én stevigheid in mijn krullen te brengen. Botox voor mijn haar, zelfs op een bad hair day.

Sisley, PhytoBuste +

Sisley, PhytoBuste +. Zie 1, vroeger als tiener niet opgelet met de zon, en daardoor nu zwaar “beboet” met een stewardessenbef (craquelé decolleté), maar daar is Sisley to the rescue: plamuurt de boel lekker dicht en lift ook de boezem nog eens op.

Claudia Straatmans
Claudia Straatmans, hoofdredacteur Marie Claire

Illustratie: Sophie de Ruiter

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties