0

Ik ben zelf enorm trouw aan mijn beauty producten. Vaak gebruik ik al jaren dezelfde. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de favorieten van vrouwen die mij inspireren. Deze keer vroeg ik Anouk naar haar beauty favorites. Zij presenteert Holland's Next Top Model en is daarnaast vaak als expert te zien aan tafel bij de heren van RTL Boulevard. Hieronder vertelt ze over haar vijf favoriete beauty producten.

Capture Total van Dior
Capture Total van Dior

Absoluut favoriete make-up is Capture Total van Dior. Ik breng een klein drupje als BB crème aan en het werkt echt fantastisch!

Voor groot onderhoud (steigerwerk hahaha) ga ik naar Huidinstituut Residence de Beauté in Chaam. Ik kom daar al vier jaar en ik zweer erbij!! Mijn huid is heel erg verbeterd, zij gebruiken de nieuwste technieken zoals So Up en mesotherapie. Niks fake, alles is natuurlijk.

Kérastase
Producten van Kérastase

Voor mijn haar gebruik ik het liefst producten van Kérastase, gewoon omdat ik dat lekker vind. Het hele gezin gebruikt het dus ik heb zo'n megafles in de douche staan!

föhn van Chi
föhn van Chi

Je haar föhnen is heel makkelijk met een föhn van Chi….gewoon de beste die er is!

By Tom, van Tom Sebastian
By Tom, van Tom Sebastian

Mijn haarborstels van By Tom, van Tom Sebastian, met name de grote ronde borstel is favoriet. Tom heeft mij goed leren föhnen en met de juiste borstel is dat een eitje.

En last but not least (Anouk geeft zelfs nog een toegift!)… mijn geheime adresje…nou ja, nu niet meer: Body Fix in Amsterdam voor een geweldige manicure, pedicure en een mooie wimpertjes. Ik doe het niet vaak, maar ik ga bijvoorbeeld vlak voor mijn vakantie en dan neem ik absoluut ook meteen een bindweefselmassage.

Van wie zou jij de beauty favorites willen weten? Laat het mij hieronder weten!

Illustratie: Sophie de Ruiter

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties