0

Heb je een weekendje weg gepland staan of ga je binnenkort op vakantie? Zorg dan voor een verscheidenheid aan looks in je koffer en neem bewust items mee die gemakkelijk te mixen en matchen zijn. Neem bijvoorbeeld een denim shortje, een perfect item om in verschillende looks te implementeren. Van beach look met bikini, hoed en kimono tot een easy day lookje in combinatie met loafers en vintage shirt. 

"Ga je binnenkort op vakantie? Zorg dan voor een verscheidenheid aan looks in je koffer en neem..."

Ook met een slipp dress zijn eindeloos veel mogelijkheden. Draag 'm met gilet en ballerina's voor een perfecte day look en switch 'm naar een night look door de ballerina's te verruilen voor een goede hak en sla een leren jack of velvet blazer over je schouders. 

Twijfel je welke tassen je graag meeneemt? Kies een wat meer classy/clean crossbody tas voor als je een dagje de stad gaat verkennen, neem geen petite formaat mee, zorg ervoor dat er tenminste paspoort, portemonnee en een flesje water in passen. Die ene toffe rieten beachbag kun je beter thuislaten. Hij neemt onwijs veel ruimte in beslag in je koffer, een grote canvas variant is een betere optie! 

"De organisatie in je koffer ook erg belangrijk. Zorg er altijd voor dat je de schouders van een colbert naar binnen slaat en..."

Last but not least is de organisatie in je koffer ook erg belangrijk. Zorg er altijd voor dat je de schouders van een colbert naar binnen slaat en zijden tops oprolt om kreuken te voorkomen. 

Shop hieronder 3 perfecte holiday looks. Meer mix en match tips? Bekijk dan hier mijn laatste video

City look

Holiday Look

Travel look

Zara tulband diadeem

Tekst en beeld: Danie Bles

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties