0

In mijn afgelopen post kon je al lezen, hoe je slim jouw koffer inpakt als het op looks aankomt. Om nog even in de zomerse sferen (voor zover het weer 't toelaat in Nederland;)) te blijven, deel ik deze week drie looks waarin blote benen essentieel zijn. 

"Stijl 't af met een choker, classic zonnebril en vergeet je benen niet in te smeren met een fijne lotion"

Heb je een festival op de planning staan of ga je gewoon een middagje shoppen in de stad? Combineer dit jurkje van Wanderlust met korte boots en een fijne crossbody-bag. Stijl 't af met een choker, classic zonnebril en vergeet je benen niet in te smeren met een fijne lotion. 

Look 2

Boodschappen doen op de markt bij jou in de buurt? Of op vakantie alle leuke marktjes afstruinen? Zorg in ieder geval voor een fijne mand waar je al jouw vondsten gemakkelijk in kan vervoeren. Silk pyjama blousjes zijn hot, je vindt ze in vintage stores maar ook bij merken zoals Love Stories. 

"Draag er een kort rokje bij in een print of zomers kleurtje, durf hierin te combineren"

Dit shirt met leopard print is in samenwerking met Equipment ontworpen door Kate Moss (like!). Draag er een kort rokje bij in een print of zomers kleurtje, durf hierin te combineren je hoeft dit echt niet alleen met denim of zwart te dragen. Kies voor sandaaltjes of cowboyboots, deze van Catarina Martins zijn momenteel favoriet. 

Look 3

De boho look is nog steeds een van m'n favoriete lookjes. Draag er een denim kokerrok bij om 't geheel toch wat chique te houden of combineer een blouse als deze met een wit broderie rokje. 

"Een van m'n favoriete it-bags dit seizoen is toch wel de Céline Trotteur"

Een van m'n favoriete it-bags dit seizoen is toch wel de Céline Trotteur. Een perfect middelmaatje waarin je net wat meer kwijt kan dan je sleutels en telefoon. Mix 'm af met ballerina's, deze van Paula Cadematori hebben mooi uitgesneden vormen wat ze net wat unieker maakt. 

Blijf altijd dicht bij je eigen stijl maar durf prints en kleur met elkaar te combineren, speel niet altijd op safe. Last but not least, denk je dat je die enkellaarsjes van afgelopen najaar achterin je kast moet zetten? Dan heb je 't mis! Draag ze onder je favoriete zomerlookje en ready to go! 

Tekst en beeld: Danie Bles

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties