0

kim kardashian love magazine 150Kim Kardashian was altijd al met mode bezig: de reality ster begon ooit als styliste van voormalige BFF Paris Hilton. Inmiddels heeft ze een naam voor zichzelf gemaakt én wordt ze bewonderd in de fashion wereld, iets wat haar hubby Kanye als zijn taak zag om te bereiken met haar.

Na op de cover van Vogue geprijkt te hebben en in haar blote billen op Paper Magazine te hebben gestaan, komt Kim Kardashian met een nieuwe spraakmakende cover. Het Britse Love Magazine schakelde de bombshell in voor hun allernieuwste nummer en wilde duidelijk een compleet andere kant met Kim opgaan dan we van haar gewend zijn.

Gehuld in een outfit van Prada met een flinke bonten shawl om haar nek, kijkt ze naar beneden de camera van Steven Klein in. Het meest opvallende zijn nog wel haar gebleekte wenkbrauwen. Er staan in totaal meer dan 30 pagina’s vol Kim in Love Magazine, maar op de rest van de foto’s moeten we waarschijnlijk nog even wachten.

Het blad ligt op 9 februari in de winkel. Bekijk de cover hieronder!

  • kim kardashian love magazine 500
    Kim: "Working with @stevenkleinstudio was so crazy for me! We shot for 3 days straight at a motel in LA. One night til 4am. @kegrand dressed me in all vintage and custom @Prada and bleached my brows! Can't wait for u to see 30+ page spread with Steven Klein for Love Magazine"

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties