0

150 VogueVoor het september issue, de belangrijkste uitgave van modetijdschriften van het jaar, worden meestal de meest bijzondere en extravagante shoots gedaan en worden budgetten overhoop gehaald om net dat ene model op de cover te krijgen op die prachtige locatie met die peperdure fotograaf in de allernieuwste najaarsmode.

Ook bij Vogue beginnen de voorbereidingen voor dit issue altijd al vroeg en zorgen ze dat ze de meest stunning uitstraling hebben van alle tijdschriften, alleen weten we niet zo goed of dat deze keer ook gelukt is. De cover van Vogue UK doet ons namelijk verdacht veel denken aan een shoot die al eerder is gehouden. Het gebeurt wel vaker dat magazines shoots hergebruiken of delen, maar het zou toch gek zijn dat Vogue UK dit zou doen bij zo’n belangrijk issue als de september editie.

Het gaat om de shoot met Cara Delevingne die in juli ook al straalde in dezelfde Louis Vuitton outfit met dito hairdo en make-up in Vogue US. Zou dit dan dezelfde shoot zijn? Of waren ze gewoon sterk geïnspireerd? Wij gokken het eerste… Jammer!

Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

  • Vogue september
    De cover van Vogue UK's september issue...
  • fashion_scans_remastered-cara_delevingne-vogue_usa-july_2014-scanned_by_vampirehorde-hq-4
    ... en het beeld uit de shoot voog Vogue US afgelopen juli!

www.vogue.co.uk

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties