0

sarah jessica parker michelle obama kerry washington glamour mei 2015 150Het is de droom van ieder modemagazine: een royal of een presidentsvrouw die meewerkt aan een shoot. Zo gaan er geruchten dat Anna Wintour alles doet om Kate Middleton te strikken voor het septembernummer van de Amerikaanse Vogue.

Het blad kon presidentsvrouw Michelle Obama van haar wishlist afstrepen nadat zij maar liefst twee keer op de cover stond (in 2009 en 2013). Nu is de eer aan Glamour om de invloedrijke dame op het magazine te hebben staan. Michelle Obama poseert niet alleen: actrices Sarah Jessica Parker en Kerry Washington werden ook ingeschakeld.

De dames hebben een bijzondere reden om mee te werken aan de shoot van Glamour, die plaatsvond in het Witte Huis en geschoten werd door Patrick Demarchelier. Ze zetten zich in om meer aandacht en respect te genereren voor vrouwen in het leger, military wives en dames die getrouwd zijn met veteranen of veteraan zijn. Wat zij voor hun kiezen krijgen, is doorgaans niet mis.

Bekijk de cover en een andere foto van de shoot hieronder!

  • sarah jessica parker michelle obama kerry washington glamour mei 2015 1
  • sarah jessica parker michelle obama kerry washington glamour mei 2015 2

(Beeld: www.glamour.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties