0

SJP weddings coverSarah Jessica Parker heeft een tijdje geleden een eigen schoenencollectie in het leven geroepen, SJP. Ze heeft ons laatst nog even flink voor de gek gehouden door geheel in Carrie stijl voor de Bloomingdales te poseren waardoor wij hoopten op een derde Sex and The City film.

Helaas bleek de photoshoot voor Sarah’s schoenencollectie te zijn… Er is wel goed nieuws voor SATC lovers die binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Sarah heeft namelijk een speciale serie bridal schoenen in haar collectie opgenomen en de muiltjes lijken als twee druppels water op de Manolo Blahnik’s waarmee Mr. Big Carrie voor de tweede keer ten huwelijk vraagt. Het elegante muiltje is te krijgen in het originele blauw, in aubergine paars, fris mint en klassiek wit.

SJP speelt haar nieuwe collectie nog even goed in de kijker door te poseren met het schoeisel voor Martha Stewart Weddings. In een begeleidend interview zegt de fashionista dat ze als ze nu zou trouwen tóch in het roomwit zou gaan. Tijdens haar huwelijk in 1997 droeg ze namelijk een zwarte jurk. Gelukkig heeft ze als Carrie ook al veel mogen rondlopen in de prachtigste bruidsjaponnen.

De schoenen zijn te verkrijgen via onder andere Nordstrom.com. Je kan hieronder alvast een deel van de collectie bewonderen, evenals de cover en shoot van Sarah Jessica Parker voor Martha Stewarts’ zomer editie van Weddings.

 • Sarah Jessica Parker weddings
 • rs_560x389-150603103119-1024.martha-stewart-weddings-sarah-jessica-parker-060315
 • sjp-bridal-shoes
 • sjp3
  Carrie's blauwe Manolo Blahnik's
 • sjp-bridal-shoe-maddalena-update-0515_vert
  De blauwe satijnen schoen uit de SJP bridal collectie, die lijkt op Carrie's trouwschoenen.
 • sjp-wedding-shoes

(Beeld: www.marthastewartweddings.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties