0

serena 150Sport is een big and booming business. Zó BIG dat zelfs Anna Wintour de populariteit ervan moet erkennen en haar hele april nummer aan deze gezonde bezigheid heeft gewijd. Ons lijkt sportief en sterk een mooie tegenhanger van de ultradunne modellen (die we gelukkig als steeds minder zien). Vooral, omdat de modellen tegenwoordig ook topsporters zijn! Ooit de sporty foto’s op het Instagram van Doutzen, Gigi of Kendall bekeken? Het zweet breekt je direct uit.

Vogue focust in dit nummer echter op de atleten en niet op modellen. Voor de cover heeft Anna een ware topsportster weten te strikken: Serena Williams. De tennisster heeft maar liefst 19 solo titels op haar naam staan en daar behoren titels voor álle Grandslam toernooien bij (minstens twee keer zelfs!). Het is niet de eerste keer dat deze sterke vrouw de Vogue cover siert. Ze deed dit eerder al met Ryan Lochte and Hope Solo, als de veel belovende kandidaten voor de Olympische spelen van 2012.

Deze keer siert ze de cover dus alleen. Bij de prachtige foto, gemaakt door Annie Leibovitz, hoort een uitgebreid interview waarin Serena vertelt over fitness, fashion en haar vriendschap met haar grote concurrente Caroline Wozniacki. Nadat Caroline’s ex vorig jaar hun verloving verbrak, was het Serena die voor haar klaar stond en sindsdien is de vriendschap tussen de twee nog hechter geworden.

Lees de mooie woorden over hun vriendschap en de rest van het interview in Vogue US die nu in de winkels ligt.

  • serena 2015
    Vogue april 2015
  • serena 2012
    Vogue Juni 2012

(Beeld: http://www.vogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties