0

sandra-bullock-cover-768Ieder jaar roept het Amerikaanse People iemand uit tot ‘s werelds mooiste vrouw. Deze vrouw staat bovenaan een lijst van in totaal 100 mensen. Een hartstikke grote eer, want om deze titel te krijgen moeten niet alleen je looks piekfijn zijn, maar ook je intenties en je gedrag.

Dit jaar staat actrice Sandra Bullock op nummer één. De 50-jarige single moeder vond het zelf nogal belachelijk dat ze was uitgekozen. Haar reactie op de eer laat zich het best beschrijven als verrast: “That’s ridiculous, I’ve told no one”. Ze zegt niet zoveel te geven om haar uiterlijk, maar meer om haar zoon en haar rol als zijn moeder.

Schoonheid zit voor Sandra dan ook in de kleine dingen: “Be a good person, be a good mom, do a good job with the lunch, let someone cut in front of you who looks like they’re in a bigger hurry. The people I find most beautiful are the ones who aren’t trying”. In het interview gaat ze nog verder in op de band die ze heeft met haar zoontje en vertelt ze een paar aandoenlijke anekdotes. 

Voor meer van Sandra’s verhalen kan je hier terecht. Bekijk hieronder de foto en de cover die bij het uitgebreide interview horen. 

  • sandra-bullock-cover-768-1
  • sandra-bullock1

(Beeld: www.people.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties