0

Oprah 150Oprah is maar liefst 25 seizoenen op de buis geweest met haar ongelofelijk goed bekeken The Oprah Winfrey show. Maar de wereld hoeft niet helemaal zonder Oprah te leven, want er is altijd nog haar magazine, O – The Oprah Magazine, én haar eigen televisiezender.

In mei dit jaar viert het magazine al haar vijftiende verjaardag. Voor dit heugelijke feit schoot Oprah drie verschillende limited edition covers. Deze week werden twee van de covers onthuld: eén die daadwerkelijk in de winkels verschijnt en één cover waarvan er maar 15 worden gemaakt.

Gemaakt inderdaad en niet gedrukt, want deze cover is bezaaid met echte kristallen. Kristallen staan namelijk voor een 15-jarig huwelijks jubileum. Op de normale covers is de ‘O’ ook van (geprinte) kristallen en heeft Oprah een met kristallen bezaaide jurk aan. De limited edition word uitgereikt aan 15 van O’s premier circle leden die ruim €180 betalen voor hun maandelijkse lidmaatschap. Diegenen die het beste essay schrijven over waarom zij ‘schitteren als een diamant’ worden beloond met de speciale jubileumuitgave.

  • o-mag-may-cover
  • o-swarovsk

(Beeld: www.oprahmag.co.za)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties