0

ELLE vogueVeel bladen kiezen voor dunne modellen op de cover, maar soms pakt een magazine het anders aan. Zo zet de Amerikaanse ELLE deze maand ‘plus size’ actrice en comédienne Melissa McCarthy op de voorkant.

En hoewel wij het heel goed vinden dat ook vrouwen zonder size 0 op de cover staan, was niet iedereen even positief. Opvallend is namelijk de kleding die Melissa draagt. Zien we normaal sexy geklede modellen op de voorkant schitteren, voor de actrice was een totaal andere look gekozen.

Van haar curves was namelijk vrij weinig te zien door de dikke lange jas die ze droeg en ook haar gezicht was voor de helft bedekt door haar kapsel. Het lijkt erop dat ze bij het magazine niet goed wisten wat ze aan moesten met de vrouwelijke vormen van Melissa. Toch is het niet de eerste keer dat ELLE kiest voor een plus size vrouw op de voorkant. Eerder dit jaar stond zangeres Adele model voor de cover van het blad.

Volgende keer staat er hopelijk weer een plus size model op de cover, maar dan gehuld in een mooie sexy outfit volgens de laatste trends net als alle slanke modellen.

Bekijk de cover hieronder!

ELLE vogue

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties