0

miranda 2 150In Nederland hebben wij Doutzen Kroes, maar Australië heeft Miranda Kerr. De Aussies zijn gek op hun beauty en daarom schitterde ze weer eens op de cover van de Australische ELLE, waar ze voor de shoot een heel aparte look kreeg aangemeten.

Associëren de meeste bruidjes to be hun trouwlook met prinses- en sprookjesachtig, ELLE koos voor een Rock&Roll twist. Miranda werd gehuld in een witte doorschijnende polkadot trouwjurk met op haar hoofd een bloemenkrans, zoals Lauren Conrad ook droeg op haar grote dag. De edge werd toegevoegd door over de jurk een leer bikerjack aan te treken en onder het see through gewaad niets anders aan te trekken dan ondergoed. De look werd afgemaakt met een rommelige opgestoken hair do en prachtige natuurlijke make-up.

Op de cover werd het model gehuld in prachtig blauwe jurk, met doorschijnende elementen en een versiering van een rood hart op haar borst. ELLE koos ook voor een jurk van Dolce & Gabbana met de trendy sleutelprint, waar de moeder van zoontje Flynn samen met hem adorable op staat. De shoot werd afgesloten met een kiekje van de Australische in een bruine leren jurk van Givenchy. Ze mag dan geen Victoria’s Secret Angel meer zijn, een topmodel is ze zeker nog wel en dat bewijzen deze stunning kiekjes maar weer eens.

Bekijk de shoot van Miranda Kerr voor ELLE Australië hieronder.

  • miranda 2
  • miranda 1
  • miranda 3
  • miranda 4

www.elle.com.au

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties